Actuació

Principis i àmbit d’actuació:

Principalment els nostres joves voluntaris actuaven ajudant als orfenats de la ciutat de Barcelona, per tal de que els infants orfes poguessin gaudir de petits moments de felicitat per substituir aquella alegria que els hi ha mancat. Degut al terratrèmol que va patir Haití, hem hagut de destinar una part dels nostres voluntaris per ajudar en les tasques de rescat i ajudar a trobar els pares dels nens. També era important que els nens es divertissin per oblidar la tràgica situació en que es trobaven, ja que no deixen de ser nens.

Estratègies i mitjans d’actuació:

Per arribar al destí on son necessàries les nostres ajudes, fem servir diferents mitjans de transport, depèn de la distància i les dificultats per arribar-hi. Per abastar més territori ens organitzem en seus.

SEU CENTRAL

MINI SEU                                                     MINI SEU

NANO SEU                      NANO SEU                  NANO SEU               NANO SEU

– SEU CENTRAL (50 voluntaris)

– MINI SEUS (20 voluntaris)

– NANO SEUS  (10 voluntaris)


Actuacions recents

Recentment hem pogut conèixer i ajudar 9 nens haitians a poder localitzar els seus familiars desapareguts en el terratrèmol.

També hem organitzat un casal per cuidar els nens mentre els pares es dediquen a reconstruir la casa i ajudar en les tasques de rescat.

Hem organitzat una activitat de plantació d’arbres per als nens haitians i així ajudar a la reforestació del país.

A més a més, hem organitzat un torneig de futbol entre els nens refugiats, on han pogut disfrutar i aprendre els valors del companyerisme i el treball en equip, molts importants en aquesta situació.

Durant una activitat vam ajudar als nens a desenvolupar i cultivar la seva imaginació per estampar-la a samarretes i pins. Cadascú va fer una samarreta i un pin diferent i únic com cada un d’ells. Aquí teniu una mostra:

Deixa un comentari